Bydelen

Tønnevollskogen skal bli en ny og levende bydel i landlige omgivelser – men med en sentral beliggenhet og med en nærhet til alt du måtte drømme om!

Første trinn består av 17 leiligheter og 6 eneboliger.

Fellesområdene

Godt naboskap er viktig for livskvaliteten og en hyggelig hverdag.
I Tønnevollskogen planlegger vi fine, romslige og behagelige fellesområder med blant annet:

• Sjarmerende pergola og sittegruppe
• Moderne lekeplass som kler omgivelsene
• Flott akebake som er gøy for både store og små

Leilighetene

17 lyse, behagelige og moderne leiligheter.

Alle leilighetene har store og solrike terrasser med frodig og behagelig utsikt – her har du virkelig muligheten til å trekke deg tilbake og nyte svale ettermiddager.

Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra AUBO Kjøkken og Bad av typen Siena Matt Hvit. Veggene males i fargen Kalk – en lys og gråbeige tone.

Det er viktig å trives hjemme, vi gir derfor flere valgmuligheter for både kjøkken og maling uten pristillegg på leilighetene. Se alle tilvalg i prospekt eller snakk med en av våre meglere.

Eneboligene

6 nye og innholdsrike eneboliger.

Nye boliger bør tilpasser de som skal bo i dem og ikke omvendt. I Tønnevollskogen kommer eneboliger i størrelser fra 167-169 kvadratmeter med 3,4, eller 5 soverom, etter behov. Eneboligene har store solrike takterrasser på ca. 50 kvadratmeter som bringer naturen tett på.

Eneboligene leveres med kjøkkeninnredning fra AUBO Kjøkken & Bad av typen Gladstone Eik. Alle vegger og tak sparkles og males i fargen klassisk hvit – en nøytral hvit tone. Du kan selvsagt velge hvilken farge som helst, mot et tillegg i prisen

Se alle eneboliger