Bydelen

Tønnevollskogen skal bli en ny og levende bydel i landlige omgivelser – men med en sentral beliggenhet og nærhet til at du måtte trenge i det daglige. Du kan lese mer om hva som skjer i Tønnevollskogen under "Artikler".

Byggetrinn I: Bygg A med  17 leiligheter og 6 eneboliger i rekke
Byggetrinn II: Bygg B med 18 leiligheter og 6 eneboliger i rekke

Fellesområdene

Godt naboskap er viktig for livskvaliteten og en hyggelig hverdag.
I Tønnevollskogen planlegger vi fine, romslige og behagelige fellesområder med blant annet:

• Pergola og sittegruppe som skaper fin atmosfære
• Hyggelig lekeplass som kler omgivelsene
• Flott akebakke til glede for de små

Leilighetene

Alle leilighetene har store og solrike terrasser med frodig og behagelig utsikt – her har du virkelig muligheten til å trekke deg tilbake og nyte svale ettermiddager.

Bygg A: Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra AUBO Kjøkken og Bad av typen Siena Matt Hvit. Veggene males i fargen Kalk – en lys og gråbeige tone.

Bygg B: Leilighetene leveres med kjøkkeninnredning fra AUBO Kjøkken og Bad av typen Siena Matt Hvit. Veggene males i fargen Washed Linen – en varm gråbeige tone.

Det er viktig å trives hjemme, vi gir derfor flere valgmuligheter for både kjøkken og maling uten pristillegg på leilighetene. Se alle tilvalg i prospekt eller snakk med en av våre meglere.

Eneboligene

Nye boliger bør tilpasser de som skal bo i dem og ikke omvendt. I Tønnevollskogen kommer eneboliger i størrelser fra 112-161 kvadratmeter, alle med 3 soverom (mulighet for 4). Eneboligene har store solrike takterrasser på ca. 35-40 kvadratmeter, samt flotte utearealer som bringer naturen tett på.

Eneboligene leveres med kjøkkeninnredning fra AUBO Kjøkken & Bad av typen Siena Matt Hvit. Alle vegger og tak sparkles og males i fargen klassisk hvit – en nøytral hvit tone. Du kan selvsagt velge hvilken farge som helst, mot et tillegg i prisen