Spennende livsvalg

09.08.21

Thomas Ekrem og Hedda Louise Røinås hadde ikke planlagt nøyaktig hvor de skulle etablere seg, men noen ting var de helt sikre på. Grønne omgivelser og sentral beliggenhet i forhold til livet de lever var noe begge var opptatt av. Nå gleder de seg til innflytting i ny enebolig i frodige Tønnevollskogen.

«Helt klart! Det var faktisk mamma som tipset oss om området – og fra vi så prospektet første gang, gikk det veldig fort. Vi falt pladask begge to, og når vi først satte i gang å sjekke ut området og planene som ligger her og nabolaget vi blir en del av – ble det handel. Nå gleder vi oss bare til innflytting», forteller Hedda Louise.

Last ned prospekt her.

Frodige omgivelser som frister

Hedda Louise (24) som er ekte Grimstad-jente er forlovet med Thomas (26) som opprinnelig er fra Melhus i Trondheim. Også han har for lengst forelsket seg i denne vakre sørlandsbyen og ikke minst idyllen som Tønnevollskogen tegner til å bli.

«Selv om vi fortsatt har et par år igjen med studier og jobb i hovedstaden, er det ingen tvil om at vi gleder oss masse til å flytte sørover. Vi lever aktive liv, og det å bo i pulserende omgivelser med UIA, alt av butikker og trenings muligheter som ligger kloss inntil – har vært veldig attraktivt for vår del. Det er bare minutter unna sentrum, med gode bussforbindelser og sykkelstier – akkurat slik vi ønsker», formidler en begeistret Thomas.

«Så kommer vi ikke utenom parken og de frodige omgivelsene. Den fremtidige parken vil være deilig rekreasjon – og for oss som ser for oss å bo her i mange år – er det klart at hele området er utrolig godt tilrettelagt uansett livsfase. Dette er noe som frister oss, som en gang i fremtiden håper å bli flere i vår lille familie.»

Populært boligområde

Eiendomsmegler Dajmi Egenæs Birkedal hos Sørmegleren kan fortelle om stor interesse for Tønnevollskogen. «Tønnevollskogen har raskt blitt populært blant mennesker i alle livsfaser, siden det både er eneboliger og leiligheter her. Felles for alle er at de liker naturen som finnes her rett utenfor og gir en god ro året rundt – samtidig som man bor sentralt i forhold til alt man ellers trenger.»

Les mer om bydelen her.

Til slutt; Thomas og Hedda Louise - hvordan har prosessen med utbygger vært?

«For vår del har den vært aldeles strålende! Det har gått veldig raskt, og vi føler at våre behov og innspill har blitt lyttet til – og det vi ender opp med er akkurat slik vi har drømt at vår bolig skulle bli og innenfor det budsjettet vi har hatt. Gode planløsninger, masse lys og en takterrasse vi vet vi kommer til å bruke masse hele sommerhalvåret.

«I tillegg så synes vi det er litt ekstra stas å være med her fra starten av. Vi er overbeviste om at Tønnevollskogen blir et særdeles attraktivt nabolag fremover og det har gitt oss stor trygghet i valget vi har tatt», avslutter Thomas og Hedda Louise smilende.

Se flere artikler.
Snømåkingen er det andre som tar seg av, du kan slappe helt av.
Nå kan du drikke kaffe og se på mens andre klipper plenen.
Kostnader til fiksing av fasade og maling av hus er nå historie.
Nå er det slutt på å spa ut bilen. Kjør rett ut av en oppvarmet parkeringskjeller.
Meld interesse her!
Fyll inn din kontaktinformasjon og huk av på hvilket trinn du er interessert i, så hører du fra en av meglerne våre.

Interessert i privatvisning? Ta kontakt med megler!
Takk! En av våre meglere vil kontakte deg med oppdateringer om prosjektet!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere - eller kontakt en av våre meglere direkte.
Lukk
VIRKER DETTE INTERESSANT?
Fyll inn din kontaktinformasjon og huk av på hvilket trinn du er interessert i, så hører du fra en av meglerne våre.
Takk! En av våre meglere vil kontakte deg med oppdateringer om prosjektet!
Oj, noe gikk galt. Prøv igjen senere - eller kontakt en av våre meglere direkte.